27 травня 2019 року о 10-00 год. відбудеться навчання з питань дотримання санітарного, харчового законодавства та законодавства з питань захисту прав споживачів.
27 травня 2019 року о 10-00 год. відбудеться навчання з питань дотримання санітарного, харчового законодавства та законодавства з питань захисту прав споживачів для працівників системи Івано-Франківської обласної спілки споживчих товариств.
Запрошуються: голови правлінь споживспілки, їх заступники по торгівлі, керівники торгівельних підприємств, закладів ресторанного господарства, агропродовольчих ринків, підпорядкованих Облспоживспілці.
Основні питання, що будуть розглянуті в рамках заходу:
- Функції Держпродспоживслужби щодо дотримання операторами ринку харчових продуктів чинного законодавства.
- Профілактика виникнення харчових отруєнь.
3.Особливості реалізації непродовольчої групи товарів в контексті законодавства про захист прав споживачів, ринкового та метрологічного нагляду.
- Вимоги до операторів ринку харчових продуктів, їх права, обов’язки та відповідальність згідно чинного законодавства
- Особливості впровадження процедур заснованих на принципах НАССР для торгівельних підприємств, закладів ресторанного господарства, агропродовольчих ринків.
- Маркування харчових продуктів. Надання інформації для споживачів щодо харчових продуктів.
Місце проведення: м. Івано-Франківськ вул. Грушевського, 11
зал засідань Облспоживспілки.
Контактний телефон: (0342) 51-13-89, Шевага Лариса Валер’янівна.