Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

30 років Незалежній Україні

Новина
24.08.2021

Шановні жителі Білоберізької  сільської територіальної громади!

                           

Прийміть щирі  вітання і побажання з нагоди великого національного свята нашої державності – 30-ї річниці  Незалежності України!

Сьогодні для кожного українця надзвичайно важливий день . Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю.  Здобувши таку омріяну свободу й державність, уже покоління наших сучасників було змушене відстоювати свободу та європейський вибір на революціях, а згодом – зі зброєю в руках захищати суверенітет і територіальну цілісність Української держави від зазіхань північного сусіда. Наші земляки, Богдан Шлемкевич та Василь Шлімкевич загинули в російсько-українській війні, віддавши своє життя за цілісність та суверенність України.

За 30 років незалежності Україна подолала надзвичайно багато викликів. Але ми вистояли, стоїмо й неодмінно переможемо!

У ці  дні по всій країні та в нашій громаді тривають святкові заходи  , приурочені  до 30-річчя Незалежності України. Всі вони  об’єднані гаслом «Ти у мене єдина», який символізує бачення незалежності України як мрії, якої прагнули досягти багато поколінь українців.

 Тож зичу  усім Вам, дорогі земляки, у ці святкові  дні спільно й непохитно і далі відстоювати суверенність нашої держави, примножувати її традиції та блага, як того вимагає совість і сумління. Нехай Господь береже всіх нас!

Слава Україні!

Героям Слава!

Привітання Голови Білоберізької ТГ Дмитра Іванюка

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше