Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Активно продовжується у районі ІІ етап всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Новина
29.02.2024
З перших днів активно включилися керівники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування в реалізацію загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч зі спортом» створеного за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. З метою підтримки спільної ініціативи Міністерства молоді та спорту України і Міністерства освіти і науки України щодо проведення всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» (далі-Проєкт) з п’яти видів спорту, керівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації та органів місцевого самоврядування з питань освіти і спорту разом з дирекціями шкіл забезпечено організацію та проведення зазначених змагань на І (шкільному) етапі з врахуванням рекомендацій та інструкцій підрозділів у галузі спорту обласного рівня.
 
В активній фазі проведення ІІ етапу (територіального) Проєкту, в якому для участі у змаганнях зареєструвалось 13 закладів загальної середньої освіти Верховинської селищної ради, всі 8 ЗЗСО Білоберізької сільської ради, окрім початкових шкіл та Зеленський ліцей Зеленської сільської ради, де в ігрових видах Проєкту охоплено близько 1150 школярів. На сьогодні відбулися фінальні змагання з футзалу серед 6 команд закладів освіти Верховинської селищної ради, які посіли І і ІІ місця у зональних змаганнях в селах Ільці, В.Ясенів і с-щі Верховина та визначено фіналістів з волейболу і баскетболу (хлопці, дівчата) у всіх територіальних громадах району для участі у районному етапі змагань Проєкту.
 
Урочисте відкриття фінальних змагань та нагородження переможців відбувалося за участю голови райдержадміністрації - начальника районної військової адміністрації Василя Бровчука ,першого заступника голови райдержадміністрації Світлани Уршеджук, голови районної ради Юрія Філипчука і керівників органів місцевого самоврядування. При підведенні підсумків змагань керівники району відзначили належну фізичну підготовку та технічні вміння і навики юних спортсменів. Як зазначав у своїх виступах голова райдержадміністрації Василь Бровчук, що ключовим результатом змагань є залучення учнівської молоді до регулярних занять фізичною культурою і спортом в позитивній психоемоційній атмосфері створеній активною підтримкою вболівальників. Інформація про порядок проведення та результати змагань Проєкту широко висвітлюється на сайтах і фейсбук сторінках органів управління освітою територіальних громад та сайті райдержадміністрації.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше