Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Благодійний турнір з мініфутболу до Дня Незалежності

Новина
25.08.2023

24 серпня 2023 року в селі Устеріки Білоберізької сільської ТГ відбувся турнір відкритого благодійного кубка з мініфутболу з нагоди Дня Незалежності України та на підтримку ЗСУ.

У змаганнях взяли участь б команд: силових структур Верховинського району, Верховинського районного відділу Головного управління Національної поліції України в Івано-Франківській області, Верховинського РТЦК і СП, Верховинського відділу Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області, команда клуб "Кредо” господарського суду Львівської області, команда територіальних громад Верховинського району.
Переможцем турніру стала команда силових структур Верховинського району, друге місце зайняла збірна команда територіальних громад Верховинського району, на третьому місці команда Верховинського РТЦК і СП.
Учасниками турніру зібрано та передано на потреби ЗСУ 24 тисячі гривень.

Більше фото з турніру за посиланням: http://surl.li/kkzkf.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше