Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Бюджет для Громадян 2020

Новина
17.06.2020

Білоберізькою об'єднаною територіальною громадою за активної підтримки та допомоги ГО "Центр Політичних Студій" та ГП "За прозорі місцеві бюджети" був розроблений інформаційний буклет - Бюджет для Громадян 2020.

Буклет викладений в простій та зрозумілій формі й доступний для ознайомлення будь-якому мешканцю громади. Ілюстрації та графічне подання дозволяють зрозуміти громадянам завдяки чому наповнюється бюджет Білоберізької ОТГ в 2020 році, куди витрачаються кошти громади та пояснюють складну бюджетну термінологію.
 
Чому цей буклет має бути цікавим членам громади? Якщо ми подивимося 6 сторінку буклету, де пояснюється, звідки в бюджеті беруться гроші, то побачимо, що власні доходи громади становлять 25% від загального бюджету. Власні доходи - це, по суті, податки, які сплачують громадяни. А якщо податки сплачуються, то відповідно, громадяни можуть контролювати їх витрати. За допомогою буклету легше проконтролювати витрати, адже в ньому зібрана вся інформація по витратах на сфери освіти, охорони здоров'я, культури та багато іншого.

Ознайомитися з буклетом можна на сайті Білоберізької ОТГ в розділі Корисна інформація - Бюджет та фінанси Білоберізької ОТГ- Бюджет для Громадян 2020.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше