Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дербі «Білої ріки» виграє Білоберізка !!!

Події
07.06.2019

6 червня у селищі Верховина проведено перенесений матч 1 туру, тай можливо ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАТЧ першого кола, між командами Білоберізки та Яблуниці. До цієї гри обидві команди підійшли з однаковим очковим доробком. Білоберізчани на виїзді перемогли команду «Замагора-Красноїлля», а Яблуниця у рідних стінах була сильнішою за «Зелене-Ільці».

З перших хвилин гра була рівною, деякий час команди віддали перевагу «обережному футболу» вивчаючи один одного. В такому стилі гра тривала доти поки не відзначилися футболісти Білоберізки. Майстерно виконав штрафний удар Михайло Черленяк.  Після цього вже ініціативою заволоділи гравці Яблуниці та досить скоро їх форвард Дмитро Тимчук зрівняв рахунок на табло. Рівним він пробув недовго. Швидка атака білоберизчан закінчився кинджальним ударом нападника Василя Кочергана. 2:1. Здавалося з таким рахунком команди підуть на відпочинок. Проте з цим не був згідний нападник яблуницької команди Ігор Коржук, який перед самою перервою, рикошетом від суперника все ж загнав смугастого до рамки. При рахунку 2:2 команди пішли відпочивати.

Незадовго після відновлення гри той же Коржук влучним ударом вивів команду Яблуниці в перед. Після чого останні повністю віддали ініціативу супернику, напевне надіючись на збереження вдалого для себе результату. В цей час тотальною територіальною перевагою заволоділи футболісти Білоберізки. Останнім добре вдавалася комбінаційна гра в центрі поля, проте справа до забитих м’ячів довго не доходила. В цей час яскравою грою на полі вирізнявся півзахисник білоберізчан Віталій Борсук (місцевим уболівальникам радив би запам’ятати це прізвище – в майбутньому можливо це зірка футболу високого рівня), який добре вів гру команди та неодноразово створював небезпечні моменти коло воріт суперників. Про те  довший час рахунок на табло залишався незмінним. І вже наприкінці матчу, коли більшість вболівальників повірила у перемогу футболістів Яблуниці, білоберізчанам вдалося провести дві швидкі атаки та встановити кінцевий результат гри 4:3 на свою користь. Голами відзначилися все ті ж Василь Кочерган та Михайло Черленяк.  

 

«Білоберізка» - «Яблуниця» 4:3.

Голи: Михайло Черленяк  (2) , Василь Кочерган (2) – Ігор Коржук (2), Дмитро Тимчук.

«Білоберізка» - М.Черленяк, В. Борсук, Р.Ватаманюк,   О.Господарюк, Н.Господарюк, В. Кочерган, Д.Чупрінчук, А.Пончук, Р.Шпитко,  Р.Бельмега,  А.Гузик. На заміну виходили – В. Томюк, А.Дуленчук, Г.Петрюк, А.Господарюк.

«Яблуниця» - А.Федорчук, О.Матушевський, І.Пониполяк, П.Федорчук, Ю.Грималюк, І.Коржук, Д.Тимчук, Б.Дубецький, О.Остафійчук, Р.Пониполяк, А. Сальварівський. На заміну виходили – Я.Шатрук, М.Григорчук, А. Федорчук.

 

 

Кращими гравцями матчу визнано Василь Кочерган та Віталій Борсук («Білоберізка»).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше