Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Додаткова сесія ЗНО 2020: коли розпочинається

Новина
21.07.2020

   Щороку для осіб, які з поважних причин не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання, а також для тих, хто брав участь в антитерористичній операції, проживає на тимчасово окупованій території або перебуває в установах виконання покарань, проводиться додаткова сесія.

   Цього року додаткова сесія ЗНО розпочнеться 24 липня й триватиме до 10 серпня. Впродовж цього терміну зареєстровані учасники матимуть можливість скласти тести з певних навчальних предметів. Повідомлення про місце та час її проведення розміщуватимуться у вигляді запрошень-перепусток на інформаційних сторінках учасників ЗНО не пізніше ніж за 5 календарних днів до проведення додаткової сесії з певного навчального предмета. Результати додаткової сесії ЗНО будуть оголошені до 14 серпня.

   У 2020 році тестування додаткової сесії пройдуть за таким графіком:

Фізика – 24 липня

Математика – 28 липня

Іспанська мова – 29 липня

Французька мова – 30 липня

Німецька мова – 31 липня

Англійська мова – 3 серпня

Українська мова і література – 4 серпня

Біологія – 5 серпня

Історія України – 6 серпня

Географія – 7 серпня

Хімія – 10 серпня

Нагадуємо, що основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році проходила з 25 червня по 17 липня. Тестування відбувалося з одинадцяти навчальних предметів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше