Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 05 травня до 10 травня 2021 року здійснили 1779 моніторингових відвідувань.
Виявлено 165 порушень (9%), складено 129 протоколів, винесено 62 приписи, направлено 19 листів в органи місцевого самоврядування.
Працювало 20 робочих груп.
Перевірки проводилися за участю представників 16 територіальних громад.
Зокрема перевірено:
- заклади громадського харчування – 514: 62 порушення (12%), 55 протоколів, 20 приписів, 8 листів направлено в органи місцевого самоврядування;
- об’єкти торгівлі продовольчими товарами – 686: 54 порушення (8%), 43 протоколи, 18 приписів та пропозицій, 7 листів направлено в органи місцевого самоврядування;
- об’єкти торгівлі непродовольчими товарами – 377: 24 порушення (6%), 16 протоколів, 11 приписів, 2 листи направлено в органи місцевого самоврядування;
- агропродовольчі ринки – 32 перевірки: 10 порушень (31%), 10 протоколів, 1 припис, 1 лист направлено в органи місцевого самоврядування;
- дитячі дошкільні заклади – 20: 2 порушення (10%), 1 протокол, 1 припис;
- заклади загальної середньої освіти – 38: 7 порушень (18%), 7 приписів;
- інші заклади (перукарні, салони краси, спортзали, фітнес-клуби) – 112: 6 порушень (5%), 4 приписи.