Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 29 березня до 04 квітня 2021 року здійснили 1996 моніторингових відвідувань, виявлено 119 порушень (6%), складено 88 протоколів, винесено 52 приписи, направлено 19 листів в органи місцевого самоврядування, 8 – в Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.
Всього працювало 20 робочих груп.
Перевірки проводилися за участю представників 20 територіальних громад.
Зокрема перевірено:
- заклади громадського харчування – 429: 3 порушення (0,7%), 3 протоколи, 1 припис, 1 лист направлено в органи місцевого самоврядування, 1 – в Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області;
- об’єкти торгівлі продовольчими товарами – 842: 94 порушення (11%), 71 протокол, 41 припис та пропозицію, 12 листів направлено в органи місцевого самоврядування, 5 – в Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області;
- об’єкти торгівлі непродовольчими товарами – 511: 8 порушень (2%), 6 протоколів, 23 приписи, 4 листи направлено в органи місцевого самоврядування, 1 – в Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області;
- агропродовольчі ринки – 40 перевірок: 6 порушень (15%), 6 протоколів, 1 припис, 1 лист направлено в органи місцевого самоврядування, 1 – в Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області;
- дитячі дошкільні заклади – 10: 2 порушення (20%), 2 приписи;
- заклади загальної середньої освіти – 6: порушень не виявлено;
- інші заклади (перукарні, салони краси, спортзали, фітнес-клуби) – 158: 6 порушень (4%), 2 протоколи, 5 приписів, 1 лист направлено в органи місцевого самоврядування.