Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Комендантська година

Оголошення
26.02.2022

У Івано-Франківській області з п'ятниці, 25 лютого, запровадили комендантську годину. Діятиме вона з 22:00 до 6:00. В цей час заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток та посвідчень особи.

«Комендантська година  діє з 25 лютого 2022 року по всій території  Верховинського району з 22.00 вечора до 6.00 ранку. Забороняється перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток та посвідчень особи.  Видача спеціальних перепусток для жителів громади проводитиметься виконавчим комітетом Білоберізької сільської ради за адресою с. Устеріки, вул. Центральна, 25А ТІЛЬКИ ДЛЯ ОСІБ, ЯКІ ВИКОНУЮТЬ СЛУЖБОВІ ПОВНОВАЖЕННЯ З ПИТАНЬ ФУНКЦІОНУВАННЯ  ВОЄННОГО СТАНУ. Всім іншим громадянам категорично заборонено перебувати на вулиці з 22.00 вечора до 6.00 ранку. Просимо громадян дотримуватись встановлених обмежень, адже дані заходи впроваджені задля вашої ж безпеки .

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше