Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Конкурс "Гуцульська писанка" імені Северина Обста

Новина
26.04.2024

Сьогодні у Білоберізькій територіальній громаді відбувся захід, що відіграє важливе значення у збереженні гуцульської культури та традицій. Ініціатива Всеукраїнського товариства "Гуцульщина" виявилася вдалим способом оцінити таланти та творчість молодих людей.

Конкурс "Гуцульська писанка" імені Северина Обста серед учнів загальноосвітніх шкіл громади став своєрідним святом мистецтва.


Учасники конкурсу не лише представили свої унікальні творіння, а й передали досвід та традиції написання справжніх гуцульських писанок наступному поколінню. Журі, об'єктивно оцінивши кожну роботу, визначило переможців.


🥇1 місце Федорчук Надія учениця 11 класу Довгопільського ліцею.


🥈2 місце Палійчук Вікторія учениця 5 класу Довгопільського ліцею та Бубряк Богдана учениця 11 класу Черемошнянського ліцею.


🥉3 місце Скидан Соломія учениця 3 класу Довгопільського ліцею, Гулейчук Софія учениця 6 класу Довгопільського ліцею та Чирленяк Євгенія учениця 3 класу Устеріківської гімназії.


Переможці та всі учасники конкурсу заслуговують на велике визнання та подяку за примноження культурної спадщини рідного краю. 

Цей захід є яскравим прикладом того, що традиції живуть в наших серцях і душах, а культурна спадщина передається через покоління. І якщо ми продовжимо творити, допомагати один одному та вчитися від наших попередників, наш світ залишиться живим і яскравим назавжди.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше