Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Куди звертатися мешканцям Верховинського району, щоб захистити свої права як споживача?

Новина
17.04.2024

У Верховинському відділі Надвірнянського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, для звернення громадян працює консультаційний центр управління захисту споживачів.

Тут працівники надають консультації та допомагають у вирішенні споживчих спорів згідно з Законом України «Про захист прав споживачів».

Мета консультаційного центру — створити сприятливі умови реалізації прав споживачів та захисту їх інтересів, забезпечення дотримання суб’єктами господарювання (виробниками товарів, робіт та послуг) вимог чинного законодавства.

Тут споживачам порадять як діяти у випадку придбання неякісного товару чи отримання неякісної послуги, розтлумачать права та обов’язки відповідно до ситуації, допоможуть написати і приймуть звернення чи скаргу, а за наявності підстав – ініціюють проведення позапланової перевірки суб’єкта господарювання.

Для надання консультацій, роз’яснень і написання заяви з приводу порушення прав споживачів, мешканці Верховинського району можуть звертатися в консультаційний центр з питань захисту прав споживачів у Верховинський відділ Надвірнянського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, який знаходиться за
адресою смт Верховина вул. Гуцульського повстання 35.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше