Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На порядку денному виконкому питання благоустрою громади

Новина
11.04.2024
Питання благоустрою на території Білоберізької територіальної громади є основним на порядку денному останніх засідань виконавчого комітету сільської ради. З 29 березня по 30 квітня триває місячник з благоустрою і впорядкування території Білоберізької територіальної громади й підготовки до Великодніх свят та Дня пам’яті та примирення. На 17 квітня заплановано проведення всеукраїнської акції «За чисте довкілля». Метою акції є проведення заходів, спрямованих на покращення естетичного та санітарного стану територій, об'єктів масового перебування та відпочинку населення, ліквідації стихійних засмічень, озеленення територій та створення нових насаджень.
Виконавчим комітетом сільської ради спільно з представниками старостинських округів, керівниками підприємств, установ, організацій комунальної форми власності розроблено та впроваджується план заходів з благоустрою. Згідно з планом проводяться роботи із забезпечення чистоти і порядку в населених пунктах та на прилеглих територіях, приводяться в належний санітарний стан прибережні захисні смуги вздовж річок, потічків, впорядковуються території автобусних зупинок, біля вказівних та інформаційних знаків. Ліквідуються несанкціоновані сміттєзвалища. Впорядковуються кладовища, місця почесних поховань.
Поліцейським офіцерам громади доручено провести інформаційну роботу щодо дотримання правил благоустрою населених пунктів та поводження з побутовими відходами й уповноважено їх на складання адміністративних протоколів за порушення правил благоустрою.
Закликаємо всіх небайдужих громадян бережливо ставитися до навколишнього середовища, зберігати чистоту та порядок біля своїх домівок та прилеглих територій, місцях загального користування та відпочинку.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше