Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Навчання в Академії Жіночого Лідерства

Новина
29.09.2020

Український Жіночий Фонд інформує про те, що в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку/USAID розпочинає проведення Академії Жіночого Лідерства/АЖЛ для активних жінок з Білоберізької, П’ядицької, Нижньовербізької, Дзвиняцької, Ланчинської, Тлумацької, та Верхнянської ОТГ Івано-Франківської області.

Академія жіночого лідерства - це ініціатива, спрямована на посилення ролі жінок - з громадського сектору, політичних партій, місцевих органів самоврядування, сфер освіти, культури, охорони здоров’я, бізнесу та ЗМІ - в процесах децентралізації та розбудові новостворених об’єднаних територіальних громад через покращення їх знань та навичок для збільшення можливостей участі жінок у прийнятті рішень в громадах. Навчання в Академії Жіночого Лідерства – це не тільки можливість отримати актуальні й сучасні знання практичного спрямування, а й участь в програмі мікрогрантів, і як результат - гарантоване фінансування для реалізації 2-х проєктів у громаді.

Ми шукаємо активних жінок, які готові працювати задля розвитку та процвітання власної громади, жінок, які прагнуть позитивних змін, але яким не вистачає впевненості та команди для їхнього втілення, жінок, які мають ідею, але поки не знають що з нею робити! Обмежень щодо представництва та віку для участі в Академії немає (єдине, не молодше 18 років).

З 22 по 24 вересня 2020 року для жінок з означених вище громад УЖФ проводив онлайн презентації Академії Жіночого Лідерства, про що завчасно неодноразово інформував громади через контактних осіб програми ДОБРЕ в кожній ОТГ та надсилав всю необхідну інформацію (п. Галина Дмитроняк у Білоберізькій ОТГ). Під час презентацій Фонд представив учасницям мету, завдання та можливості АЖЛ, а також приклади успішно реалізованих ініціатив в інших громадах. 

Реєстрація до участі в Академії вже розпочалась і триватиме до 10 жовтня за посиланням https://ukr.wf/anketad 5-денне онлайн навчання в Академії розпочнеться з кінця жовтня 2020 р. і продовжиться в листопаді, реалізація в громадах підтриманих проєктів стартуватиме з січня 2021 р.  В разі запитань прохання звертатись до Олени Панченко, координаторки Академії Жіночого Лідерства від Українського Жіночого Фонду, за м.т. 050 917 39 06, 096 215 69 45, або електр. поштою o.panchenko@uwf.org.ua Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

З повагою, Олена Панченко, координаторка Академії Жіночого Лідерства Український Жіночий Фонд

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше