Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ОГОЛОШЕННЯ

Оголошення
11.02.2020

12 лютого 2020 року управлінням фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області буде проведено семінар для  осіб, діяльність яких безпосередньо пов'язана з  роздрібною  торгівлею пестицидами  і  агрохімікатами,  насінням та садивним матеріалом.

Основні питання, що будуть розглядатися в рамках семінару:

  1. Здійснення заходів Головним управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області щодо реалізації Програми Уряду в частині 7.2. (безпечні товари та послуги) щодо недопущення реалізації фальсифікованих засобів захисту рослин та насіння. 
  2. Презентація про проблеми безпеки та наслідки застосування фальсифікованих засобів захисту рослин 
  3. Ознайомлення з наказом Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області від 04.02.2020 р. № 142 «Про проведення моніторингу в сфері насінництва та розсадництва».
  4. Порядок проведення державного нагляду (контролю) у сфері захисту рослин у частині роздрібної торгівлі засобами захисту рослин.
  5. Санітарні вимоги до суб’єктів господарської діяльності, пов’язаної з роздрібною торгівлею засобами захисту рослин.
  6. Презентація дистриб’юторами  препаратів, які дозволені для роздрібного продажу населенню.

Місце проведення:

Івано-Франківська область, Тисменицький район, с. Підлужжя ,вул. Шевченка, 1, Управління фітосанітарної безпеки  Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області

Запрошуються: суб’єкти господарювання, які займаються  роздрібною торгівлею пестицидами та агрохімікатами, насінням та садивним матеріалом на території Івано-Франківської області.

Контактний телефон: (0342) 78-74-47 Андрусишин Іван Миколайович 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше