Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТА

Оголошення
25.09.2019

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТА

Відповідно до ст. 9, ст. 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»  виконавчий комітет Білоберізької сільської ради ОТГ повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу проекту рішення Білоберізької сільської ради ОТГ «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності майна Білоберізької сільської територіальної громади». З проетом регуляторного акту можна ознайомитись  на офіційному сайті Білоберізької ОТГ у розділі  «Корисна інформація»- регуляторна політика- оприлюднення проектів регуляторних актів.

Даний проект розроблений з метою належної реалізації вимог Законів України "Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні", «Про місцеве самоврядування в Україні». Проект визначає процедуру конкурсного відбору суб'єктів господарювання, які будуть залучатись до проведення експертної грошової оцінки об’єктів нерухомого майна комунальної власності Білоберізької сільської територіальної громади.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об̕ єднань приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Поштова адреса розробника проекту регуляторного акта, до якого надсилаються зауваження та пропозиції: 78713; с Білоберізка присілок Центр,1 Верховинського району Івано-Франківської області.

електронна пошта:  0679650973@ukr.net

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше