Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Перший робочий день 2023 році пройшов недаром.

Новина
02.01.2023

Білоберізькою сільською радою реалізується проєкт "Безпечне навколишнє середовище - запорука здоров'я нинішніх та майбутніх поколінь" в рамках конкурсу місцевих ініціатив для впровадження на території Українських Карпат в межах проєкту "Підтримка природно-заповідних територій України " що реалізовується в рамках Німецької Фінансової Кооперації (ФК) і фінансується за рахунок Банку розвитку KfW. За кошти проєкту в сумі  166 860,00 грн закуплено євроконтейнери для твердих побутових відходів ємністю 1100 літрів, які будуть розміщені в населених пунктах які безпосередньо межують з територією НПП "Верховинський" Пробійнівка, Грамотне, Голошина та Біла Річка. За кошти з місцевого бюджету Білоберізької сільської територіальної громади в сумі 135 000,00 грн облаштовано майданчики для розміщення таких контейнерів як в зазначених населених пунктах, так і в інших населених пунктах громади. Крім того за власні кошти  в сумі 397 619,00 грн закуплено аналогічні контейнери для населених пунктів, які не входять до проекту, всього закуплено 84 контейнери.

Зазначені заходи сприятимуть налагодженню системи поводження з твердмим побутовими відходами, дбайливому ставленню до навколишнього серидовища та збереження чистоти та первісності природи Гуцульщини. 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше