Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» - це змагання серед учнів України під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО»

Новина
01.03.2024

Проєкт «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» - це  5 захопливих етапів змагань на різних рівнях: шкільний, територіальний, районний, обласний та всеукраїнський. Щорічно ці змагання проводитимуть з вересня до червня. У сезоні 2023/2024 Всеукраїнські шкільні ліги  проводяться з грудня 2023 до червня 2024 року за п'яти видів спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та черліденг.

Мета проєкту - збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі і ведуть здоровий спосіб життя.

Спорт загартовує характер, допомагає соціалізуватися, об’єднує у спільноти друзів, покращує емоційний стан дитини та поліпшує загальне самопочуття, що особливо цінно під час війни.

Проєкт «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» – це також частина національно-патріотичного виховання. І наші учні – вже переможці.

Верховинська районна державна адміністрація вітає учасників проєкту

Спортивні змагання серед школярів продовжуються!

Бажаємо нових спортивних звершень!

Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися та змагатися!

Разом Переможемо!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше