Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПОЧАТОК ПРОЦЕДУРИ РОЗГЛЯДУ ТА ВРАХУВАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ ГРОМАДСЬКОСТІ У ПРОЕКТІ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ.

Громадські слухання
10.02.2021

Мета розроблення детального плану: Опрацювання планувального рішення використання та забудови території земельної ділянки, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Голошина, Верховинського р-ну Івано-Франківської обл., відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража.

Склад текстових матеріалів згідно ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території»

 

Зміст містобудівної документації

1.Вступ

2.Стислий опис природніх умов

3.Оцінка існуючої ситуації

4.Розподіл території за функціональним використанням. Відведення земельної ділянки у власність. Структура забудови.

5.Характеристика виду використання території.

6.Пропозиції щодо встановлення режиму території

7.Основні принципи планувально-просторової організації

8.Вулично-дорожня мережа.

9.Благоустрій та озеленення території.

10.Інженерна підготовка території.

11.Водопостачання та каналізування та електропостачання території.

12.Розрахунок щодо містобудівельних умов та обмежень забудови земельної ділянки.

13.Граничні параметри забудови земельної ділянки.

14.Висновки щодо детального планування.

Техніко-економічні показники

Табл.1

поз.

Найменування

Одиниці виміру

Кількість

Примітка

1

Площа опрацювання ЛПТ

га

0,4200

 

1

Площа ділянки 

га

0,0100

 

2

Площа забудови в т.ч.

м2

35,0

 

3 Загальна площа твердого покриття в т. ч. м2 85,0  
 

- в межах земельної ділянки

м2

42,0

 

 

 - за межами земельної ділянки

м2

43,0

 

4

Площа озеленення 

м2

23,0

 

 

Замовником детального плану території виступає Білоберізька сільська рада (правонаступник Голошинської сільської ради) в особі сільського голови Іванюка Дмитра Івановича, зацікавлена сторона: Михальчук Б.Р.. Розробником виступає приватний підприємець Ігнатюк Назар Олександрович, що діє на підставі свідоцтва про державну реєстрацію серії ВОО Д №479049 та Кваліфікаційного сертифіката архітектора на розроблення містобудівної документації серії АА №002699 від 08.02.2016 р. Підстава для проектування рішення Голошинської сільської ради  від 10 вересня 2020р.

 

Детальний план території пропонованої земельної ділянки яка виділяється у власність для будівництва індивідуального гаража в межах населеного пункту с.Голошина прис.Центро, Верховинського р-ну, Івано-Франківської області, на якій передбачається будівництва індивідуального гаража, розроблений приватним підприємцем  Ігнатюк Н.О. на підставі рішення Голошинської сільської ради від 10 вересня 2020р. про дозвіл на розробку детального плану території, договору між Голошинською с/р , гр. Михальчук Б.Р.  та ПП Ігнатюк Н.О., завдання на проектування та генерального плану с.Голошина, Верховинського р-ну, Івано-Франківської області.

Детально з матеріалами ДПТ можна ознайомитися та подати свої зауваження та пропозиції у селі Білоберізка в адміністративному будинку Білоберізької сільської ради ТГ та в селі Голошина в адміністративному будинку Голошинського старостинського округу. Термін ознайомлення з проектом містобудівної документації, подання зауважень та пропозицій - на протязі 30 днів з моменту оприлюднення.

Посадова особа органу місцевого самоврядування ,відповідальна за організацію розгляду пропозицій - секретар Білоберізької сільської ради  Михайлюк Васелина Василівна.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше