Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПОЧАТОК ПРОЦЕДУРИ РОЗГЛЯДУ ТА ВРАХУВАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ ГРОМАДСЬКОСТІ У ПРОЕКТІ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ.

Громадські слухання
10.04.2023

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

  про проведення громадських слухань проєкту містобудівної документації «Детальний план території для облаштування під’їзної дороги до домогосподарства гр. Кімейчук Марії Іванівни, що розташована за адресою с. Кохан Білоберізької сільської територіальної громади Верховинського району Івано-Франківської області».

1.Підставою розробки проєкту містобудівної документації «Детальний план території для облаштування під’їзної дороги до домогосподарства гр. Кімейчук Марії Іванівни, що розташована за адресою с. Кохан Білоберізької сільської територіальної громади Верховинського району Івано-Франківської області»   (далі - Детальний план території) є рішення  вісімнадцятої сесії восьмого демократичного скликання від 07 жовтня 2022 року № 724/8-18/2022.  

  1. Завдання на розроблення детального плану території для облаштування під’їзної дороги до домогосподарства гр. Кімейчук Марії Іванівни, що розташована за адресою с. Кохан Білоберізької сільської територіальної громади Верховинського району Івано-Франківської області затверджено архітектором Назарієм Шикманом , погоджено сільським головою Дмитром Іванюком та начальником відділу містобудування та архітектури Верховинської РДА Олександром Ігнатюком.
  2. Замовником розроблення Детального плану території визначено Білоберізьку сільську раду з залученням фінансових джерел фізичної особи, зацікавленої у розробленні містобудівної документації. Відповідальним за розроблення та фінансування Детального плану території  гр. Кімейчук Марію Іванівну. Розробником проєкту Детального плану території є  архітектор Шикман Назарій Васильович (на підставі договору та завдання на розроблення містобудівної документації).
  3. З врахуванням вимог Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.2022 №1196), громадські слухання з обговорення проєкту містобудівної документації  «Детальний план території для облаштування під’їзної дороги до домогосподарства гр. Кімейчук Марії Іванівни, що розташована за адресою с. Кохан Білоберізької сільської територіальної громади Верховинського району Івано-Франківської області»  відбудуться  10 травня  2023 року (початок о 12-00 год.) в  будинку культури с. Довгополе, що розташований за адресою с. Довгополе вул.. Центральна буд. №  Верховинського району Івано-Франківської області . Реєстрація учасників відбуватиметься безпосередньо на громадських слуханнях відповідно до документу, який посвідчує особу та підтверджує місце реєстрації.
  4. З урахуванням положень, встановлених Конституцією України та постановою Кабінету Міністрів України від 12.03.2022 №263 «Деякі питання забезпечення функціонування інформаційно-комунікаційних систем, електронних комунікаційних систем, публічних електронних реєстрів в умовах воєнного стану», а також відповідно до Указу Президента України від 18.04.2022 №259/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», законів України «Про правовий режим воєнного стану», «Про оборону України»,   обмежено розміщення на сайтах органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування матеріалів детальних планів територій населених пунктів.
  5. Враховуючи наведене, з метою ознайомлення громадськості з матеріалами проєкту містобудівної документації «Детальний план території для облаштування під’їзної дороги до домогосподарства гр. Кімейчук Марії Іванівни, що розташована за адресою с. Кохан Білоберізької сільської територіальної громади Верховинського району Івано-Франківської області» при організації і проведенні громадських слухань вказаної містобудівної документації буде дотримано процедуру, встановлену Законом і Порядком, з урахуванням вимог чинних законодавчих і нормативних актів у цій сфері, Рішення ради оборони, а також умов дотримання обмежень щодо розміщення інформації про плани прокладання наземних і підземних комунікацій, відомостей про обʼєкти критичної інфраструктури, обʼєкти підвищеної небезпеки, порушення функціонування та виведення з ладу яких становлять загрозу для життєдіяльності населення. З матеріалами проєкту містобудівної документації  «Детальний план території для облаштування під’їзної дороги до домогосподарства гр. Кімейчук Марії Іванівни, що розташована за адресою с. Кохан Білоберізької сільської територіальної громади Верховинського району Івано-Франківської області» на паперових носіях можна в приміщенні   з вільним доступом до них громадськості в приміщенні Довгопільського старостинського округу в  робочі дні з 09-00 год. до 13-00 години. Доступ до матеріалів проекту містобудівної документації, з урахуванням умов воєнного стану, здійснюється з обовʼязковою реєстрацією та ідентифікацією фізичних осіб, представників юридичних осіб (на підставі документу, що посвідчує особу – паспорта громадянина України).

7.Відповідальні особи, які забезпечують розгляд пропозицій (зауважень) громадськості до проєкту містобудівної документації від замовника – Білоберізької сільської ради:  Пилипюк Василь Васильович –  перший заступник сільського голови,  Бодоряк Олеся Іванівна Васильович –  діловод Довгопільського старостинського округу Білоберізької сільської ради.

8.Пропозиції (зауваження) громадськості надаються у письмовій формі або надсилаються електронною поштою на адресу замовника -  Білоберізької сільської ради (контактні дані: 78715,  с. Устеріки, вул. Центральна ,25А, e-mail: 0679650973@ukr.net) із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.

Пропозиції, подані після встановленого строку громадського обговорення, яке триває з 11 квітня  2023 року до 10 травня 2023 року, не розглядаються.

Табл.1

поз.

Найменування

Одиниці виміру

Кількість

Примітка

1

Площа ділянки прокладання

м2

600

 

2

Ширина проїзду

м

6,0

 

3

Протяжність дороги 

м

88,0

 

Термін ознайомлення з проектом містобудівної документації, подання зауважень та пропозицій - на протязі 30 днів з моменту оприлюднення.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше