Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПОЧАТОК ПРОЦЕДУРИ РОЗГЛЯДУ ТА ВРАХУВАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ ГРОМАДСЬКОСТІ У ПРОЕКТІ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ.

Громадські слухання
04.04.2019

Мета розроблення детального плану: Опрацювання планувального рішення використання та забудови земельної ділянки, яка знаходиться в адміністративних межах села Устеріки Верховинського р-ну Івано-Франківської обл. (в межах населеного пункту), для будівництва житлового будинку з господарською будівлею.

Склад текстових матеріалів згідно ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території»

 

Зміст містобудівної документації

1.Вступ

2.Стислий опис природніх умов

3.Оцінка існуючої ситуації

4.Розподіл території за функціональним використанням. Відведення земельної ділянки у власність. Структура забудови.

5.Характеристика виду використання території.

6.Пропозиції щодо встановлення режиму території

7.Основні принципи планувально-просторової організації

8.Вулично-дорожня мережа.

9.Благоустрій та озеленення території.

10.Інженерна підготовка території.

11.Водопостачання та каналізування та електропостачання території.

12.Розрахунок щодо містобудівельних умов та обмежень забудови земельної ділянки.

13.Граничні параметри забудови земельної ділянки.

14.Висновки щодо детального планування.

Техніко-економічні показники

Табл.1

поз.

Найменування

Одиниці виміру

Кількість

Примітка

1

Площа ділянки 

га

0,0932

 

2

Площа забудови в т.ч.

м2

138,0

 

 

- житлового будинку

м2

88,0

 
 

-господарської будівлі

м2

50

 

3

Площа твердого покриття 

м2

369,0

 

4

Площа озеленення 

м2

425,0

 

Замовником детального плану території виступає Білоберізька сільська рада ОТГ в особі сільського голови ОТГ Іванюка Дмитра Івановича, зацікавлена сторона: гр. Гачковська Оксана Іванівна. Розробником виступає приватний підприємець Ігнатюк Назар Олександрович, що діє на підставі свідоцтва про державну реєстрацію серії ВОО Д №479049 та Кваліфікаційного сертифіката архітектора на розроблення містобудівної документації серії АА №002699 від 08.02.2016 р. Підстава для проектування: Рішення № 437/8-21-1/2019 Білоберізької сільської ради ОТГ від 14 лютого 2019р.

 

Детальний план території забудови земельної ділянки в межах населеного пункту с.Устеріки Білоберізької сільської ради ОТГ, Верховинського р-ну, Івано-Франківської області, яка відводиться у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд розроблений приватним підприємцем  Ігнатюк Н.О. на підставі рішення №437/8-21-1/2019 Білоберізької сільської ради ОТГ від 14 лютого 2019р про дозвіл на розробку детального плану території, договору між Білоберізькою с/р ОТГ, Гачковська О.І. та ПП Ігнатюк Н.О., завдання на проектування та генерального плану с. Устеріки, Верховинського р-ну, Івано-Франківської області.

Детально з матеріалами ДПТ можна ознайомитися та подати свої зауваження та пропозиції у селі Устеріки в будинку старостату. Термін ознайомлення з проектом містобудівної документації, подання зауважень та пропозицій - на протязі 30 днів з моменту оприлюднення.

Посадова особа органу місцевого самоврядування ,відповідальна за організацію розгляду пропозицій - в.о. старости Устеріки Мізинюк Наталія Іванівна

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше