Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів Білоберізької сільської ради ОТГ

Оголошення
13.05.2019

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів  Білоберізької сільської ради ОТГ

         З метою одержання зауважень та пропозицій від населення, підприємств, установ та організацій усіх форм власності  Білоберізька  рада ОТГ повідомляє про оприлюднення проектів регуляторних актів Білоберізької сільської  ради ОТГ   .

Назви проектів рішень: 

  1. «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2020 рік   на території  Білоберізької сільської ради ради ОТГ  Верховинського  району Івано- Франківської області»
  2. «Про встановлення ставок орендної плати за землю на 2020 рік  на території  Білоберізької сільської ради ради ОТГ  Верховинського  району Івано- Франківської області»

Розробники проектів:

Відділ  фінансів, бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету  Білоберізької сільської ради ОТГ.

Відділ  економіки, земельних відносин, архітектури, житлово-комунального господарства та зовнішніх зв’язків виконавчого комітету  Білоберізької сільської ради ОТГ.

Адреса: 78713,  Івано- Франківська область, Верховинський район, с. Білоберізка,  присілок Центр , 1.

Проекти рішень з відповідними аналізами регуляторного впливу  оприлюднені згідно вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003р №1160 – IV шляхом розміщення на офіційному сайті Білоберізької сільської  ради ОТГ в мережі Інтернет за адресою: https://biloberizkaotg.gov.ua (розділ/Корисна інформація/ Регуляторна політика/Оприлюднення проектів регуляторних актів/ Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта та Аналіз регуляторного впливу).

        Зауваження та пропозиції до проектів рішень приймаються від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань  у письмовій формі  у виконавчому комітеті  Білоберізької сільської ради ОТГ за адресою: 78713,  Івано-Франківська  область,  Верховинський район, село Білоберізка, присілок Центр,1 протягом одного місяця з дня оприлюднення проектів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше