Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про початок роботи Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки

Новина
13.10.2023
Про початок роботи Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки
Верховинський РВ Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2023 р. № 690 «Деякі питання забезпечення функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки» (далі – Постанова № 690) затверджено порядок функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки та внесено зміни до порядку ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки та ведення їх обліку (далі – Порядок), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2022 р. № 1030 «Деякі питання ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки».
Постановою № 690 визначено, що функціонування Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки починається не пізніше ніж через три місяці з дня набрання чинності цією постановою.
Враховуючи вищевикладене повідомляємо, що починаючи з 7 жовтня 2023 року подання матеріалів стосовно ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки здійснюється виключно в електронній формі через особистий кабінет суб’єкта господарювання в Державному електронному реєстрі об’єктів підвищеної небезпеки. Посилання на даний Реєстр розміщено на сайті Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області https://if.dsns.gov.ua/uk у розділі: "Бізнесу" - "Пожежна та техногенна безпека".
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше