Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Рада призначила місцеві вибори на 25 жовтня

Новина
21.07.2020

    У середу, 15 липня, Верховна рада розглянула проєкт постанови про призначення чергових місцевих виборів у 2020 році № 3809. Нардепи призначили місцеві вибори на 25 жовтня 2020 року. «За» проголосували 326 народних обранців. Проєктом постанови пропонується призначити на неділю, 25 жовтня, чергові вибори депутатів обласних,місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, Київської міської, районних у містах рад та Київського міського голови.

    Також у документі сказано, що вибори депутатів Верховної ради Автономної Республіки Крим, депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів на тимчасово окупованих територіях Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, в окремих районах, містах, селищах і селах Донецької та Луганської областях не призначаються і не проводяться. Кабміну доручили вжити заходів щодо забезпечення фінансування місцевих виборів 25 жовтня за рахунок коштів державного бюджету України. Крім того, ЦВК повинна вжити заходів щодо фінансового та матеріально-технічного забезпечення підготовки й проведення виборів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше