Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Робоча зустріч

Новина
16.11.2023

Сьогодні заступником голови Білоберізької громади Василем Пилипʼюком була проведена зустріч із інспектором відділу головної інспекції ГУНП в Івано-Франківській області, підполковником поліції Євгеном Онишкевичем та старшим інспектором з особливих доручень Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини старшим лейтенантом поліції Кравецькою Марією, начальником Верховинського районного відділення поліції підполковником поліції Богданом Соколом, та поліцейським офіцером громади Мирославом Мегедином.

Обговорили питання співпраці та взаємодії щодо забезпечення безпеки мешканців, адже тільки спільними зусиллями можна це зробити. Також було розміщено інформативний плакат. 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше