Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Щиро вітаю вас із Днем Незалежності України

Новина
24.08.2019

Дорогі мешканці Білоберізької ОТГ!

Щиро вітаю вас із Днем Незалежності України!
Це свято – уособлення багатовікового прагнення українців до свободи і незалежності, символ незламності духу, непереборного прагнення бути господарями на своїй землі.

Попри складнощі, чимало позитивних змін відбулося в житті країни. Приємно, що й наша громада довела свою здатність і зробила гідний внесок у розбудову молодої української держави. Адже чимало оновлених шкіл, садків, закладів культури, дитячих майданчиків, протягом останніх років набули зовсім іншого вигляду. Чимало здобутків має ОТГ і в інших сферах суспільного життя. Переконаний, що потенціал об’єднаної громади, доведений конкретними справами та спроможністю вирішувати поставлені завдання будуть і надалі слугувати на благо мешканців громади та всього українського народу.
Щиро бажаю всім незламної віри у гідне майбутнє, здоров`я і довголіття, добробуту на щасливій і заможній українській землі!

Зі святом Вас! З Днем Незалежності!
Голова Білоберізької ОТГ Дмитро Іванюк

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше