Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ЩОРІЧНА ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ “ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ”

Новина
22.04.2024
Поліцейські офіцери Білоберізької громади Мирослав Мегедин та Василь Лаб'юк приймають участь у Всеукраїнській акції "За чисте довкілля".
 
‼️Шановні жителі, керівники установ, підприємств та організацій Білоберізької територіальної громади!
 
♻️З метою поліпшення санітарного та естетичного стану територій населених пунктів Білоберізької ТГ
 
🌎✅Запрошуємо та закликаємо усіх небайдужих громадян, депутатів, керівників підприємств та організацій, підприємців взяти участь у благоустрої, покращенні санітарного стану довкілля та озеленення населених пунктів та прилеглих територій, а також прибирання і приведення у належний стан прибудинкових територій, дитячих майданчиків, територій установ, підприємств та організацій.
 
♻️⏩Кожен житель нашої громади повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тому подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашої громади.
 
♻️⏩ Поліцейськими громади також проводяться профілактичні заходи щодо виявлення адміністративних та кримінальних правопорушень у сфері навколишнього середовища та повідомляється, що за будь-яке протиправне діяння настає відповідальність.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше