Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Серпнева конференція педагогічних працівників Білоберізької сільської ради

Новина
31.08.2023

30 серпня, в атмосфері затишного конференц-залу Білоберізької сільської ради, зібралися віддані серця педагогічних працівників. Ця конференція стала витоком новаторських думок та натхнення, коли педагоги об’єдналися, щоб знайти шляхи розвитку освіти громади в умовах військового стану.
Початок заходу був наповнений вшануванням та пам'яттю загиблих воїнів — захисників України. Миттєвість мовчання передала шану тим, хто віддав своє життя за незалежність України.
Відкривши подію, Галина Дмитроняк, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту, привітала всіх із початком нового навчального року, оголосила порядок денний конференції та запросила до спільного обговорення теми розвитку освітніх закладів в умовах воєнного стану. Неабияку увагу привернула диджиталізація освітнього процесу, що стала головною темою конференції. Під час вебінару, в якому взяли участь керівники закладів освіти та їх заступники, мали змогу ознайомитись з платформою цифровізації освіти Eddy, розкривши новітні технології, які обіцяють перетворити навчання на захоплюючу подорож з максимальними можливостями для розвитку.
Однак не тільки технології стали ключовими рішеннями. Обговорення доступності та безпечності освітнього середовища нагадало, що для гармонійного зростання потрібна спільність зусиль та взаєморозуміння між освітніми закладами та службами безпеки.
Відлунням оптимізму були доповіді педагогів, що поділилися своїм досвідом та поглядами на сертифікацію, функціонування сайтів закладів освіти та організацію освітнього процесу в умовах війни. Учитель початкових класів Довгопільського ліцею Галина Бодоряк поділилась досвідом сертифікації педагогічних працівників.
Ця конференція стала не лише майданчиком для обміну знаннями, а й місцем, де вирішувалися справжні життєві питання. Також педагоги обговорили зміст першого уроку у 2023/2024 н.р., підбили підсумки наради та обмінялися ідеями та рішеннями на майбутній навчальний рік.
Усі ці ідеї та рішення, незважаючи на військовий стан свідчать: вогонь знань педагогів горить яскраво й незгасимо, завжди готовий освітлювати шлях до майбутнього.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше