Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Верховинському районі шукали футбольні таланти

Новина
25.04.2024

Школярі верховинського району взяли участь у проекті з пошуку та виявлення молодих талантів за допомогою тестування. Тестування втілює в життя проект ФІФА з пошуку та розвитку талантів FIFA Talent Devolopment. Захід проводився на футбольному полі Устеріківської гімназії. До участі в тестуванні долучились близько 200 школярів з Білоберізької, Зеленської та Верховинської територіальних громад.


На заході були присутні заступник голови комітету дитячого юнацького футболу УАФ Валерій Золотухін, голова обласної асоціації футболу Тарас Клим, виконавчий директор дитячої юнацької ліги області Микола Васильків, заступник голови Верховинської районної асоціації футболу Юрій Цебрук, голова Білоберізької сільської ради Дмитро Іванюк, голова Зеленської сільської ради Володимир Феркаляк та голова Верховинської селищної ради Василь Мицканюк.

Відкрив тестування Білоберізькій сільський голова Дмитро Іванюк, висловивши впевненість, що школярі Верховинщини покажуть високі спортивні результати.

Школярі не грали у футбол, проте показували свої спортивні вміння зі стрибків у довжину, бігу та орієнтування на полі. Експерти за допомогою спеціальних датчиків вимірювали необхідні показники та вивчали когнітивні навички дітей.


Верховинські футболісти та футболістки поповнили єдину базу УАФ, куди будуть внесені результати їх тестування. Всі учасники тестування отримали пам’ятні медалі, сертифікати та цінні подарунки для розвитку футбольного потенціалу.

Також для керівників, відповідальних за розвиток освіти і спорту громад та вчителів фізичної культури Верховинщини пройшов навчально-методичний семінар за програмою D-дипом та презентація «Шкільні футбольні ліги Івано-Франківської області».

Більше фото на сторінці Фейсбук.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше