Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулись зміни в законодавстві, які поширюються на діяльність учасників ринку мийних засобів

Новина
13.09.2023

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує виробників, імпортерів та розповсюджувачів мийних засобів, про те, що Кабінет Міністрів України затвердив постанову від 19.08.2023 р. № 872 «Про внесення зміни до пункту 20 Технічного регламенту мийних засобів», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.08.2008 р.  № 717 (далі – Технічний регламент).

А саме, уряд виключив висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи на продукцію з комплекту технічної документації, яку обов'язково формує виробник або його уповноважений представник для підтвердження відповідності мийного засобу вимогам Технічного регламенту.

Відповідні зміни внесені до пункту 20 Технічного регламенту мийних засобів.

Основною ціллю прийняття постанови є приведення вимог Технічного регламенту у відповідність до Закону України від 06.09.2022 р. № 2573-IX «Про систему громадського здоров’я».

 

ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше