Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відкриття футбольного поля зі штучним покриттям в Устеріківській гімназії.

Новина
26.12.2019

24 грудня у селі Устеріки Білоберізької ОТГ відбулось урочисте відкриття футбольного поля зі штучним покриттям в Устеріківській гімназії.

На урочисте відкриття завітали: голова Білоберізької ОТГ Іванюк Д.І., голова Верховинської РДА Бровчук В.П., заступник голови Івано-Франківської обласної ради Басараб С.М., помічник народного депутата Тимофійчук Б.М. , начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури та у справах дітей Білоберізької ОТГ Дмитроняк Г.М., священик церкви «Вознесіння Господнього» села Устеріки  отець Петро Данильчик.
Як годиться, вони привітали дітвору та всіх присутніх з відкриттям футбольного поля, вручивши спортивні подарунки, а школярі підготувати концертні номери.


Як зауважив Дмитро Іванюк, спортивний майданчик збудовано завдяки спільним зусиллям. В Україні з 2017 року діє програма будівництва футбольних полів зі штучним покриттям. Загальна кошторисна вартість спорудження майданчика становить 1 493,639 тис.грн з них 50% профінансовано з державного бюджету та 50% з місцевого бюджету Білоберізької ОТГ. Дуже приємно відзначити, що тільки спільними зусиллями ми крок за кроком можемо розбудувати нашу Білоберізьку об`єднану територіальну громаду. І велика дяка кожному, хто долучився до цієї події, а саме Народному депутату Верховної ради 8-го скликання Юрію Солов’ю та Світлані Уршеджук депутату Верховинської районної ради, Андрію Зеленчуку керівнику ТзОВ «БІОУКРПАЛИВО» село Устеріки, яке викупило земельну ділянку і кошти від продажу якої було використано на будівництво футбольного поля, адже головним здобутком стало те, що наші діти села Устеріки і не тільки, матимуть змогу не залежно від стану погоди зможуть займатися улюбленими видами спорту, пропагуючи таким чином ведення здорового способу життя.

Після вітальних слів настав час випробувати спортивний майданчик у дії. І право першого удару по м’ячу було надано гостям, які завітали на відкриття, а після дітвора з величезним задоволенням провела перші вправи на новозбудованому спортивному майданчику.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше