Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З болем у серці повідомляємо

Новина
28.09.2023

Чергова тяжка втрата сколихнула Білоберізьку громаду. Зі скорботою в серцях повідомляємо про загибель воїна Петрусеняка Романа Івановича, 1989 р.н. уродженця та жителя села Полянки. 

Попри молодий вік Роман був справжнім військовим. В березні 2022 року добровільно пішов захищати нашу державу. В силу непереборного бажання вигнати нечисть з нашої землі боровся мужньо та самовіддано.

Не залишав часу на себе та свої потреби, головною його ціллю була вільна Україна з щасливим народом. Для цього не жалів нічого: ні сил, ні здоров'я, ні своїх молодих років. 

Він разом з побратимами оберігав наш спокій та в бою обірвалося його життя. 

Вірний військовій присязі, загинув при виконанні бойового завдання по здійсненню заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації 25.09.2023 року у Донецькій області. 

Назавжди 34...

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким.

Доземний уклін воїну-захиснику. 

Вічна шана і слава Тобі, Герою!

Про місце і час похорону повідомимо додатково.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше