Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зеленому туризму на Прикарпатті - бути!

Новина
28.07.2020

Сьогодні, 28 липня, на базі Білоберізької об'єднаної територіальної громади відбувся захід, спрямований на вивчення питань функціонування сільського зеленого туризму. Виїзний семінар з питань організації правових та фінансових аспектів діяльності зеленого туризму став можливим з ініціативи регіонального відділення асоціацій міст України та за підтримки проєкту ПРОМІС.

   У роботі взяли участь виконавчий директор регіонального відділення асоціацій міст України Юрій Стефанчук, регіональний консультант з впровадження стратегій і розвитку проєкту ПРОМІС регіонального відділення асоціацій міст України Микола Скиданюк та проєктні менеджери інших об'єднаних громад Прикарпаття. Разом із заступником сільського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Василем Пилипюком гості відвідали шість сільських садиб зеленого туризму - "Погарь", "Хата Різьбяра", "Лісовий Закуток", "Кичера", "Надія" та "Маркана". Під час візиту вони обговорили теоретичні питання з організації та функціонування сільського зеленого туризму, обмінялися практичним досвідом та корисно і цікаво провели час у прикарпатській громаді.

приємно вразило учасників семінару те, що усі власники сільських садиб зеленого туризму співпрацюють на рівні партнерів, а не конкурентів. Тобто, діє система "кластер", яка передбачає взаємодію власників садиб між собою з метою створення туристського продукту. Звісно, щоб побачити усе, що пропонують туристам горяни, в учасників семінару просто не вистачило часу. тому вони висловили бажання згодом провести аналогічний захід із розширенням часових рамок. а горянам, які докладають максимум зусиль для розвитку туристичної справи у рідної краї, щиро побажали успіху та наснаги.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше