Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звіт депутата сільської ради Білоберізької ОТГ  Бельмеги Галини  Василівни про роботу у 2019 році

Звітування
09.04.2020

Я вибиралась депутатом сільської ради Білоберізької ОТГ у 2016 році від округу№7(с.Барвінків Білоберізької ОТГ). 
 За 2019 рік я взяла участь у всіх 9-ти сесійних засіданнях сільської ради Білоберізької ОТГ. Протягом трьох років депутатства відвідала 28 сесійних засідань. 
 Як депутат - я беру участь у роботі постійної депутатської комісії ради з питань бюджету і фінансів . Не пропустила жодного засідання цієї комісії ( у  2019 році відбулось 28 засідань цієї комісії).

Протягом 2019 року на моєму окрузі у с. Барвінків за депутатської ініціативи та  сприяння було реалізовано:

  • Розчищення місцевих доріг від снігу у зимовий період;
  • Ремонт вуличного освітлення у селі із заміною плафонів та встановленням енергозберігаючих ламп;
  • Ремонт автобусної зупинки та встановлення ще однієї зупинки із залученням представників Молодіжної ради Білоберізької ОТГ;
  • Заміна  вікон   в  приміщенні  Білоберізької дільничної лікарні,  придбання медичного обладнання для  лікарні ( з залученням коштів від громадської організації  «Громадою в майбутнє»);
  • Заміна вікон в місцевій  церкві о.Миколая у с. Барвінків;
  • Придбання  матеріалів для перекриття  резиденції  біля місцевої церкви у с. Барвінків.
  • Поточний ремонт із  облаштуванням внутрішніх  санвузлів у Барвінківській  початковій школі;
  • Заміна  вікон та дверей в Барвінківській початковій школі;
  • Облаштовано криницю біля Барвінківської початкової школи;
  • Облаштувано дитячого ігрового майданчика  біля  клубу с. Барвінків;

Мною, як депутатом ради було організовано та проведено обговорення з мешканцями щодо облаштування тимчасового майданчику для роздільного збору твердих побутових відходів на території  села. В подальшому там буде встановлено повноцінний майданчик для роздільного збору ТПВ, місцевою радою закуплений вантажний автомобіль - сміттєвоз, що буде вивозити це сміття на утилізацію.

Регулярно опрацьовую скарги та побажання мешканців мого округу щодо проблем. Найважливішими проблемами, наразі, є незадовільний стан доріг та ремонт вуличного освітлення. Наприкінці 2019 року в громаді створено комунальне підприємство, що буде надавати послуги з ремонту та утримання доріг місцевого значення. Як депутат я і надалі відстоюватиму інтереси мешканців села Барвінків та сприятиму якнайшвидшому проведенню ремонтних робіт. Також працюватиму над тим, щоб у місцевому бюджеті були закладені кошти для подальшої реконструкції вуличного освітлення, кошти  для  капітального ремонту приміщення сільського клубу та приміщення  ФАПу.  Для цього я надавала до керівництва відповідні заяви на сесіях сільської ради. Також робила відповідні заяви на засіданнях постійної депутатської комісії ради з питань бюджету і фінансів.

Всі  вищезгадані пункти було здійснено у тісній співпраці з депутатом  по округу № 8 від с. Барвінків  Сливчук Лілією  Дмитрівною, членами Молодіжної ради Білоберізької ОТГ,  головою громадської організації «Громадою в майбутнє» Лікар Людмилою Михайлівною. 

Також закликаю мешканців громади подавати проекти на місцеву програму “Бюджет участі”. Ви маєте можливість реалізувати важливі для села проекти та отримати фінансування у розмірі 10 000 гривень на них. Деталі за посиланням: https://cutt.ly/ktJqqUU .

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше