Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звіт депутата сільської ради Білоберізької ОТГ Федюк Мар’яни Петрівни про роботу у 2019 році

Звітування
09.04.2020

Я була обрана депутатом сільської ради Білоберізької ОТГ у 2016. році від округу №10 (с. Хороцеве).
 
 За 2019 рік я взяла участь у 8-ми із 9-ти сесійних засідань сільської ради Білоберізької ОТГ. Одну сесію пропустила з поважної причини – в звязку з сімейними обставинами . загалом, за три роки депутатства відвідала 28 сесійних засідань.  

Як депутат - беру участь у роботі постійної депутатської комісії ради з питань бюджету і фінансів . Не пропустила жодного засідання цієї комісії ( у  2019 році відбулось 28 засідань цієї комісії)

Протягом 2019 року у с. Хороцеве за мого депутатського сприяння було реалізовано:

  • Розчищення місцевих доріг від снігу у зимовий період;
  • Ремонт вуличного освітлення у селі із заміною плафонів та встановленням енергозберігаючих ламп;
  • Ремонт та перекриття аварійного даху в місцевому клубі;
  • Ремонт та перекриття даху у місцевому НВК;
  • Ремонт та утеплення фасаду місцевого НВК;
  • Косметичний ремонт із заміною санвузлів у місцевому НВК;
  • Установлення дитячого майданчика на території с. Хороцеве ;

Мною, як депутатом ради було організовано та проведено обговорення з мешканцями щодо устновлення тимчасового майданчику для роздільного збору твердих побутових відходів на території села . В подальшому там буде встановлено повноцінний майданчик для роздільного збору ТПВ, місцевою радою закуплений вантажний автомобіль - сміттєвоз, що буде вивозити це сміття на утилізацію.

Регулярно опрацьовую скарги та побажання мешканців мого округу щодо проблем. Найважливішими проблемами, наразі є незадовільний стан доріг та ремонт вуличного освітлення. Наразі в громаді створено комунальне підприємство, що буде надавати послуги з ремонту та утримання доріг місцевого значення. Як депутат - я надалі відстоюватиму інтереси мешканців села Хороцеве та сприятиму якнайшвидшому проведенню ремонтних робіт. Також працюватиму над тим, щоб у місцевому бюджеті були закладені кошти для подальшого ремонту вуличного освітлення. Для цього мною вже неодноразово здійснювались відповідні заяви на сесіях сільської ради.
 
 Також закликаю мешканців громади подавати проекти на місцеву програму “Бюджет участі”. Ви маєте можливість реалізувати важливі для села проекти та отримати фінансування у розмірі 10 000 гривень на них. Деталі за посиланням: https://cutt.ly/ktJqqUU .

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше